VIDEO România TV: Evazioniști din mafia cărnii, reținuți de polițiști

 

Percheziții la suspecții din mafia cărnii – mascații au descins la mai multe adrese din capitală, Ilfov și Constanța, precum și la mai multe puncte comerciale. Cincisprezece persoane au fost duse la audieri.

S-a început deja urmărirea penală pe numele a 12 persoane din cele 15. Trei dintre acestea au fost eliberate sub control judiciar, iar cinci din cele 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și vor fi prezentate judecătorilor de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bribery 2

Vorbim despre mai mulți șoferi, dar și despre angajați ai unui mare lanț de magazine. Rețeaua era bine organizată. Șoferii încărcau carnea de la măcelăriile furnizoare, luau și actele aferente, pe care era trecută cantintatea corectă de carne, însă, atunci când ajungeau la magazine, predau o cantitate de carne mai mică cu aproximativ 20 la sută, iar în acte era păstrată cantitatea de carne pe care o încărcaseră inițial.

Restul cărnii era, mai apoi, predat unui intermediar și vândut, iar întregul câștig se împărțea între șoferi, intermediar și angajații marelui lanț de magazine.

Sursa: România TV

Tags: ,