VIDEO Pro TV: Carne furată și vândută

Carne furată și fără aviz sanitar-veterinar a ajuns pe mesele clienților mai multor restaurante din București, iar cei implicați în această afacere ilegală s-au îmbogățit cu aproape jumătate de milion de euro. Sunt cinci angajați ai unei firme de distribuție din București, care furau carne de vită și o vindeau pe piața neagră. Acum sunt cercetați pentru evaziune fiscală.

Cei cinci bărbați lucrează la o firmă de distribuție de carne. Erau plătiți să livreze marfa în mai multe hypermarketuri din capitală. Numai că la destinație nu ajungea toată cantitatea. O parte din carne le rămânea lor, spun anchetatorii.

Suspecții aprovizionau cu marfa furată mai multe restaurante.

Suspecții au fost prinși chiar de șeful lor, care, după mai multe luni de nereguli în facturi, a angajat o firmă de detectivi particulari să îi urmărească. Iar detectivii i-au prins pe suspecți când mutau carnea în mașinile lor. Ar fi aflat și că presupușii hoți erau înțeleși cu angajații de la hypermarket.

bribery 3

Rețeaua, spun polițiștii este formată din 11 oameni. Doar cinci au ajuns în fața instanței, iar patru sunt sub control judiciar. Ceilalți sunt cercetați în stare de libertate.

Anchetatorii susțin că indivizii au câștigat 400.000 de Euro și au păgubit firma de distribuție cu un milion de Euro.

În timpul perchezițiilor făcute, anchetatorii au confiscat trei tone și jumătate de carne fără documente de proveniență.

Sursa: Pro TV

Tags: ,