Multumim Damian

Damian Irimescu a facut postarea asta:

 

Astfel am semnat această petiție și am de gând să-i scriu și parlamentarului meu pentru a-i aduce la cunoștință dorința mea. Este timpul ca ei, să afle că i-am ales ca să ne reprezinte dorințele și interesele noastre, nu interesele lor. A venit vremea și știu că poate sunt doar prea optimist, dar este timpul să facem politică și să o luăm în serios. Chiar dacă încercăm să fugim de ea, oricât de mult am încerca, trebuie să înțelegem un lucru fundamental și anume că politica ne afectează pe toți direct cât și indirect.

Fiecare decizie luată de ei, are repercursiune în viața noastră direct și indirect. Așa că, dacă tot am fost luați în considerare, dacă tot am avut forța să ne alegem președintele și astfel să luăm dreptul morților de a decide viitorul nostru, a venit vremea să luăm decizii și să ne conducem țara prin cei aleși de noi.

Îndemn astfel toți cititorii mei să semneze această petiție, celor care au un cont de Facebook, Twiter și Google+ să distribuie această campanie și să o susțină, bloggerilor care mă citesc le recomand să promoveze această campanie și să o susțină, îndemnând la rându-i cititorii să semneze petiția și mai mult să se implice activ. A venit vremea să demonstrăm că 16 noiembrie nu a fost o întâmplare, a fost momentul în care noi ne-am trezit. Sunt mândru de țara mea și mai mult sunt entuziasmat că pot să schimb ceva și mă bucur că pot să fiu contemporan cu această schimbare.

Puteti vedea articolul integral aici: http://damianirimescu.ro/

Sursa: damianirimescu.ro

Tags: , , , , , , ,