Agrointel.ro: Campania ”Taie TVA la carne”, lansată în mod inedit – flash mob într-un mall din Capitală

editat

 

Cea mai mare campanie din acest an, o campanie dedicată reducerii TVA la carne de la 24% la 5% este demarată în această săptămână.

Primul eveniment al inițiativei producătorilor agricoli și a celor din industrie a avut loc astăzi: un flash mob într-un mall din Capitală, iar imaginile filmate vor face parte dintr-o serie de clipuri promoționale ale campaniei.

Sute de bucureșteni au avut parte astăzi de o surpriză dacă au fost la cumpărături în Plaza Mall, unde, la parter, câteva zeci de tineri și copii au oferit un spectacol inedit.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, invitat la conferința de lansare

Conferința de lansare a campaniei de reducere a TVA la carne și preparatele din carne ca avea loc mâine, în prezența ministrului agriculturii Daniel Constantin, prilej cu care va fi lansată și platforma on-line www.taietva.ro. Prin intermediul acesteia românii se pot implica direct în susținerea campaniei și pot urmări demersurile făcute in acest sens.

Reducerea TVA la carne și preparatele din carne este o prioritate pentru industria cărnii din România, de aceea campania este susținută de Federația Națională PRO AGRO impreuna cu Asociația Română a Cărnii (ARC), Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR), Uniunea Crescătorilor de Păsări din România (UCPR), in colaborare cu Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

Succes la pâine

Anul trecut, în septembrie, Guvernul a decis scăderea TVA la 9% la pâine și produsele din industria morăritului și a panificației, anunțând, la începutul acestui an că efectele măsurii sunt vizibile în combaterea evaziunii fiscale și pentru creșterea consumului.

 

SURSA: http://agrointel.ro/

Tags: , , , , ,